Apartamente de vanzare Bucuresti – O selectie de apartamente noi in ansambluri rezidentiale construite sa reziste! Suntem ingineri imobiliari si ne place sa examinam in detaliu orice amanunt! De aceea, apartamentele de vanzare din portofoliul nostru fac fata tuturor normelor si necesitatilor. De la apartamente tip studio si garsoniere, la apartamente cu 2 si 3 camere, cele mai cautate, pana la duplexuri spatioase, cu 5 sau chiar 6 camere. Apartamente de vanzare in sistemul Direct Dezvoltator, cu 0 Comision!

Acestea au fost ansamblurile rezidentiale cu blocuri noi disponibile in prezent. Si vor mai aparea, intrucat dezvoltam portofoliul in continuu, cu constructii sigure. 🙂

Rasfoind fiecare ansamblu in parte, veti gasi orice tip de apartament: apartamente noi cu 2 camere, apartamente noi cu 3 camere, apartamente noi cu 4 camere, apartamente duplex sau triplex, apartamente de tip penthouse, studiouri sau garsoniere, in limita disponibilitatilor actualizate la zi. Pentru cei care cauta mai mult spatiu, poate si o curte mica sau mai mare, dar nu intr-un bloc, recomandam pagina special destinata pentru proiectelor de case de noi Bucuresti.

 

Apartamente de Vanzare – Ansambluri Rezidentiale Bucuresti
5 (100%) 10 votes